Hovězí maso

Dělení podle druhu masa:

  • Svíčková – grilování, minutky
  • Roštěná – grilování, minutky
  • Kýta (ořech, vrchní a spodní šál, zadní) - pečení, dušení, plátky
  • Loupaná plec ( péro ) - pečení, dušení, vaření
  • Falešná svíčková z plece - pečení, dušení, smažení
  • Váleček – vaření
  • Květová špička – minutky, rošťěnky
  • Krk - dušení, vaření Kližka - guláš
  • Pupek, bok - vaření, vývar na polévku
  • Žebro, hrudí - vaření, vývar na polévku

Galerie obrázků

Rychlý kontakt

Volejte: +420 722 476 240

E-mail: reznictvi.motycka@seznam.cz

Otevírací doba
Prodejna Nový Bydžov:
PO 7:30 – 16:00 hod
ÚT – ČT 7:30 – 16:30 hod
7:30 – 17:00 hod
SO 7:30 – 11:00 hod
Rozvoz

Nový Bydžov: 724 993 727

Ostroměř: 775 559 783

Jičín: 727 834 360

Naše výroba

Výroba splňuje veškeré veterinární nařízení a je pod veterinárním dohledem.

V naší firmě je nastaven systém HACCP. Většina našich výrobků je vhodná pro bezlepkovou dietu, viz specifikace výrobků na etiketě.


Nakupujte kvalitní české maso, nakupujte U Motyčků. Denně čerstvé maso v prodejně v Novém Bydžově.